Health Valley Event 2021

Pe 10 și 11 martie, antreprenorii, cercetătorii și profesioniștii din domeniul sănătății, roboticii, prevenirii și medicinei personalizate și farmaceutice se întâlnesc online în cadrul Health Valley Event 2021.

Această conferință digitală internațională reuneste speakeri de renume, sesiuni tematice, o expoziție virtuală și opțiuni de interacțiune cu alți participanți dimineața, iar Rețeaua Enterprise Europe Netherlands organizează întâlniri virtuale 1-la-1 după-amiaza.

Acest eveniment de matchmaking își propune să faciliteze parteneriatul pentru proiecte de afaceri și inovare și cercetare pentru participarea la proiecte europene precum Horizon Europe, Eureka / Eurostars și programe de viață activă și asistata (AAL) în domeniul sănătății digitale, al dispozitivelor medicale și al medicinei personalizate. Sunt bineveniti participanții din start-up-uri, scale-up-uri, companii, guvern, spitale, organizații de asistență medicală (tratament și îngrijire) și organizații de pacienți. Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi in documentul din atasament.

Participation Fee : £ 90,00 ex. VAT

Inregistrare: https://hve2021.b2match.io/

Bilete: Health Valley Event 2021 – Co-Fit Future

Site-ul evenimentului: Health Valley Event 2021 – Co-Fit Future

Leave a Reply