EUROINVENT 2021, 20-22 mai, online

Membrii corpului de cercetare și academic ai Universității Babeș-Bolyai sunt invitați să înscrie brevetele de invenție, cererile de brevet și proiectele inovative ai căror autori sunt, la Salonul de invenții EUROINVENT, ediția a XIII-a. 

EUROINVENT va alea loc online, în perioada 20-22 mai 2021 și este organizat de către Forumul Inventatorilor din România,  Europe Direct Iași, Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi, Universitatea Alexandru Ioan Cuza și Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa.

Este încurajată promovarea brevetelor obținute începând cu anul 2018 și/sau a cererile de brevet depuse începând cu anul 2018 (și rezumatul publicat), precum și  proiectele inovative, care nu au mai fost premiate la edițiile anterioare EUROINVENT. Alături de invenții și inovații, se pot înscrie cărți și reviste publicate în ultimii trei ani, în cadrul Salonului de carte. 

Jurizarea va fi realizată de către un Juriu Intenațional.

Înscrierile de participare la eveniment sunt organizate prin Centrul de Management și Transfer Tehnologic și Cognitiv cu exprimarea interesului la adresa de email: transfertehnologic@ubbcluj.ro, cât mai curând posibil dar nu mai târziu de 29 martie 2021.

Informații suplimentare puteți găsi http://www.euroinvent.org/invitation/ . 

Leave a Reply