Circular Economy Hackathon (11-12 iunie 2021)

Universitatea Babeș-Bolyai, în calitate de partener al evenimentului Circular Economy Hackathon, organizat de Institutul pentru Cercetări în Economie Circulară şi Mediu “Ernest Lupan”,  colaborator al UBB prin Facultatea de Știința și Ingineria Mediului, și Agenția de Dezvoltare Regională Centru, își invită studenții nivel  licență, master, doctorat, post-doctorat și proaspăt absolvenții să-și exprime ideile inovatoare cu privire la provocările și problemele actuale ale așezărilor urbane, pe care acestea trebuie să le ia în considerare atunci când încep tranziția către un sistem mai circular.

Circular Econonomy Hackathon va avea loc în zilele de 11 și 12 iunie 2021, online, și își propune să dea naștere unor proiecte inovatoare și să extindă cunoștințele și cultura economiei circulare. Participanții vor avea ocazia să-și pună în practică cunoștințele și pasiunea pentru economia circulară, dar și să aplice principiile acesteia pentru a reproiecta contextul urban, lucrând la provocări predefinite. Ideile participanților vor fi premiate pe baza gradului lor de circularitate, a inovaței, relevanței și impactului lor.

Înscrierile sunt disponibile accesând următoarele link-uri: http://shorturl.at/eDRVW (pentru participanți) și  http://shorturl.at/cdvHZ (pentru mentori).

Mai multe informații despre eveniment pot fi găsite pe site-ul proiectului https://circularhackathon.ircem.ro.

Leave a Reply