PRO INVENT ediția 2021, Salon Internațional de Cercetări Științifice, Inovări și Invenții

Salon Internațional de Cercetări Științifice, Inovări și Invenții, organizat de către Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, promovează invenții, inovații și proiecte de cercetare inedite, într-un cadru virtual, oferind o vizibilitate crescută, datorită juriului international dar și a numărului mare de participanți prin care s-a remarcat.

Evenimentul se va desfăşura ONLINE în perioada 20-22 octombrie 2021.

Tematica Salonului cuprinde o sferă extinsă de interes, putând fi prezentate atât proiectele inedite, cât și inovațiile și/sau invențiile, fiind încurajate inclusiv înscrierile ideilor inovative ale studenților.

Demersurile de participare a UBB la Pro Invent vor fi întreprinse de către UBB Tech Transfer.
Intenția de participare se transmite la adresa transfertehnologic@ubbcluj.ro, până la data de 30 septembrie a.c., prin completarea și transmiterea Formularului de înregistrare.

Ulterior înregistrării, până la data de 8 octombrie, se vor transmite de către participanți, și posterele de prezentare (format A4/pdf.).

Sunt acceptate în cadrul Salonului, lucrări brevetate sau în curs de brevetare, inovații și proiecte de cercetare dezvoltate în ultimii trei ani, care nu au mai fost premiate în cadrul acestui eveniment

Formularul de înscriere în catalogul PRO INVENT : AICI

Alte detalii referitoare la eveniment se găsesc la: https://proinvent.utcluj.ro