Program de finanțare prin proiectul EUHubs4Data

Companiile de IT interesate să dezvolte un produs sau serviciu folosind seturi de date disponibile, sunt invitate să depună o aplicație până în 1 februarie pentru a participa în competiție de a câștiga o finanțare de până la 130.000 euro. 
Proiectele depuse trebuie să impacteze unul din următoarele domenii: Producție, Green Deal, Mobilitate, Sănătate, Financiar, Energie, Agricultură, Administrație Publică sau Educație. Condiția principală fiind utilizarea unui set de date din catalogul proiectului, sau a unui set de date la care aveți acces și care ulterior poate fi încadrat în catalogul proiectului.
În cazul în care compania va fi selectată câștigătoare, va primi un sprijin financiar de 60.000 euro și vouchere în valoare de 70.000 euro pentru a accesa serviciile oferite de Huburile de Inovare Digitală din rețea, printre care și serviciile Transilvania DIH.
Vă invităm așadar să participați la sesiunea de informare organizată de Transilvania DIH ce va avea loc în 14 ianuarie de la ora 10.00 pe platforma zoom. Pentru participare este nevoie să vă înregistrați urmând acest link. 
Mai multe detalii:  EUH4D_guidelines.